Latest in Tech

LightBlog

MH370: Fragmente de perne de scaun şi de geamuri descoperite pe Insula Reunion, anunţă premierul malaezian

  • Fragmente de perne de scaun şi de geamuri au fost descoperite pe Insula Reunion, în largul Oceanului Indian, unde săptămâna trecută au fost găsite resturi din avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, a anunţat joi premierul malaezian, Najib Razak, relatează AFP.








  • 'Au fost găsit fragmente de geamuri, folii de aluminiu şi de perne de scaun', a declarat, la rândul său, ministrul malaezian al transporturilor, Liow Tiong Lai, precizând că se referă la scaunele şi hublourile aeronavei. El a menţionat că fragmentele descoperite vor fi predate autorităţilor franceze pentru verificare.
  • Anunţul survine în contextul în care experţii şi anchetatorii au reluat joi dimineaţă într-un laborator francez examinarea fragmentului de aripă găsit pe Insula Reunion şi despre care premierul malaezian Najib Razak a dat asigurări că provine de la avionul Boeing 777 dispărut în martie 2014, scrie Agerpres




Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 Comments: