Latest in Tech

LightBlog

Revoltă a pasagerilor unui zbor low-cost blocaţi la Roma. Poliţia a intervenit

  • Poliţia a fost chemată duminică pe Aeroportul Fiumicino din Roma să calmeze pasageri furioşi din cauza întârzierilor companiei aeriene low-cost Vueling, relatează DPA în pagina electronică. 
 
 

  • Pasageri au început să arunce cu sticle de apă către personalul Vueling, potrivit Ansa. Într-o înregistrare video difuzată de postul SkyTG24 apar persoane strigând şi lovind obiecte de puncte de check-in ale companiei.
  • Ei făceau parte dintr-un grup de aproximativ 200 de persoane al căror zbor către Lefkada, în Grecia, programat iniţial pentru sâmbătă după-amiaza prezenta o întârziere de peste 24 de ore.
  • ENAC, organismul de supraveghere al aviaţiei civile, a anunţat duminică faptul că Vueling riscă să-şi piardă licenţa de zbor în cazul în care continuă să-şi anuleze zborurile la Fiumicino şi dacă nu le oferă asistenţă pasagerilor blocaţi. La câteva ore după ultimatum, ENAC a anunţat că Vueling a luat măsuri.
  • Toate zborurile cu plecare de la Fiumicino au fost perturbate săptămâna trecută, în urma unui incendiu de vegetaţie, care a izbucnit miercuri în apropiere de pistele aeroportului, şi unei pene de curent joi. Însă Vueling a fost criticată drept cea mai lentă companie aeriană în reluarea completă a serviciilor.

  • Şeful pentru operaţiuni Fernando Val a recunoscut existenţa unor probleme, într-o conferinţă de presă, la Roma, sâmbătă seara, dar a declarat că o firmă locală care reprezintă Vueling la Fiumicino este responsabilă în cea mai mare parte pentru aceste probleme şi a promis să ajute pasagerii.Vueling face parte din International Airlines Group, alături de British Airways şi Iberia.

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 Comments: