Latest in Tech

LightBlog

TOP 5 cele mai scumpe branduri de produse cosmetice din lume

   Am putea spune că acest TOP 5 poate veni şi în interesul bărbaţilor dacă aceştia-şi doresc să le ofere cadouri scumpe şi de calitate femeilor din viaţa lor.
   Ei bine, O femeie ca să arate bine, trebuie să folosească foarte multe produse însă, dacă le folosesc pe cele potrivite, nu vor fi nevoite să aducă întotdeauna retuşuri sau să-şi facă griji cu privire la rezistenţa machiajului.


   Iată cinci branduri de produse cosmetice, aranjate în ordine descrescătoare, care se numără printre cele mai scumpe din lume. Ce-i drept, preţul comunică fără prea mult efort calitatea produsului.



Estee Lauder

   Brand apărut în anul 1946, în New York, am putea spune că Estee Lauder este mama celor mai bune produse cosmetice pe piaţă în momentul de faţă. De asemenea, este prima companie care a introdus o gamă secundară de produse adresate bărbaţilor, în anul 1976.        Pe lângă asta, Estee Lauder se numărăr printre brandurile favorite ale celebrităţilor, iar în 2013, compania a avut vânzări pentru prima oară în valoare de 10 bilioane de dolari.


MAC Cosmetics

   Fondat în anul 1984, în Toronto, Canada, de către Frank Toskan şi Frank Angelo, MAC Cosmetics este una dintre cele mai valoroase branduri de produse cosmetice. Iniţial, produsele au dost create pentru make-up artişti însă, în prezent, sunt puse la dipoziţia oricărei persoane.

L’Oreal

   Printre cele mai mari şi scumpe companii de cosmetice din lume se numără şi L’Oreal, care are sediul în Franţa. Are peste 72 de mii de angajaţi care lucrează zi şi noapte pentru a obţine cele mai bune produse.

Mary Kay

    A doua cea mai sucmpă companie de produse cosmetice din lume este Mary Kay şi asta datorită faptului că au cheltuit extrem de mulţi bani pentru a se asigura că produsele lor sunt sigure şi perfecte pentru tine. Brand-ul Mary Kay a fost fondat în anul 1963, în Addison,     Texas de către Mary Kay Ash. Agenţii brandului se numesc consultanţi în frumuseţe şi sunt antrenaţi pentru a oferi cele mai bune sfaturi în funcţie de produsele alese.

Chanel

  Pe primul loc se află, bineînţeles, Chanel, brand despre care deja ştiţi multe informaţii. Încă din anul 1909, Chanel oferă femeilor din întreaga lume şansa de a fi elegante şi de a avea stil prin folosirea produselor lor scumpe.

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 Comments: