Latest in Tech

LightBlog

Bărbat din Neamț, dispărut misterios în Slovacia. A plecat să cumpere apă și de atunci este de negăsit!

 

     Un bărbat în vârstă de 30 de ani din judeţul Neamț a dispărut în Slovacia, în condiţii misterioase, la doi paşi de soţia lui care-l aştepta în maşină.

     De luni seară, familia lui face eforturi disperate să-i dea de urmă. Ultimele imagini cu bărbatul în viaţă au fost surprinse de camerele de supraveghere.

     Bărbatul lucra în Anglia şi se întorcea în România împreună cu soţia. În localitatea Velky Kemenec din Slovacia, pentru că era coadă la vamă, a spus că se duce la un magazin în apropiere să cumpere o sticlă cu apă. A plecat cu cheile de la maşină şi din acel moment nimeni nu mai ştie nimic despre el.

     Soţia a intrat în panică după ce s-a scurs o jumătate de oră şi soţul ei tot nu revenea.

     A sunat la numărul de urgenţă din Slovacia şi poliţiştii au găsit în apropiere ultimele imagini cu el, surprinse de o cameră de supraveghere.

    Se vede cum bărbatul iese din maşină parcată lângă trotuar, face un gest cu mâna, apoi iese din raza de acoperire a camerelor.

 https://image.stirileprotv.ro/media/images/725x375/Jun2021/62197340.jpg

   Soţia bărbatului a anunţat familia şi acum cu toţii îl caută cu disperare. Părinţii şi sora bărbatului au venit de urgenţă în Sloavacia şi au lipit peste tot afişe cu fotografia lui. Însă până acum nu au niciun indiciu.

   Telefonul bărbatului nu este închis; primeşte apeluri, însă fără răspuns.

   Gabriela Balaș, prietenă de familie: ”Erau doar în tranzit spre România. Nu aveau niciun motiv să se abată, nu cunoşteau pe nimeni, nu cunoştea zona.”

   Rudelor li s-a alăturat în căutarea sa şi un grup de voluntari, după ce cazul a fost distribuit masiv pe reţelele sociale.

   Petrişor Pipirigeanu are 1.85 înălţime, păr șaten, ochi albaştri şi ca semn particular - un tatuaj pe gamba piciorului drept. La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu un tricou albastru deschis şi pantaloni verzi trei sferturi. Oricine poate da relaţii despre el, este rugat să sune la 112.

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 Comments: