Latest in Tech

LightBlog

Cristiano Ronaldo și răspunsul pentru toți contestatarii săi de la Euro 2020!

  După episodul mutării sticlelor de Coca-Cola, copiat și criticat în același timp, Cristiano Ronaldo a fost jignit de un fost internațional german. Într-o postare pe Instagram, starul portughez le răspunde contestatarilor printr-un mesaj scurt și la obiect. 

"În timp ce îmi copiați trecutul, eu inventez viitorul", a scris Ronaldo pe Instagram adăugând o poză cu echipa Portugaliei de la Euro 2020.

  Cristiano Ronaldo a creat valuri în toată lumea după ce a îndepărtat sticlele de Cola-Cola la o conferință de presă la Euro 2020. Unii fotbaliști l-au copiat (a se vedea cazurile lui Paul Pogba și Manuel Locatelli), alții din contră.

 


 

Cert este că gestul lui Ronaldo a adus pierderi de aproximativ patru miliarde de dolari companiei Coca-Cola.

Luni, Dietmar Hamann, fost internațional german, a declarat că starul Portugaliei, Cristiano Ronaldo, este ”imbecil”, după un gest tehnic de sfidare a adversarului la meciul contra Germaniei de la Euro 2020.

În minutul 21 al partidei Portugalia - Germania din grupele Euro 2020, Cristiano Ronaldo l-a ridiculizat pe fundașul german Antonio Rudiger, preluând superb o minge și pasând cu călcâiul mai departe. Hamann a declarat la un post local unde este analist că acest gest i-a motivat pe germani, care s-au dezlănțuit și au bătut Portugalia cu un categoric 4-2.

În ultimul meci din faza grupelor, Portugalia joacă miercuri, la Budapesta, în fața campioanei en titre, Franța.

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 Comments: