Latest in Tech

LightBlog

DNA ancheteaza o retea de frauda cu medicamente impotriva cancerului. Medici premiati de companii cu excursii in Las Vegas

Procurorii anticoruptie fac perchezitii in toata tara, pentru a descoperi modul in care bolnavii de cancer, dar si bugetul Casei de Asigurari, sufereau din cauza unei retele de coruptie.

cover perchezitii DNA mascati 

 
Este vorba despre o operatiune de amploare a procurorilor anticoruptie care vizeaza in special medici specialisti in oncologie din tara, mai ales de la clinici din Transilvania. Acesti medici sunt banuiti ca erau interesati mai putin de soarta bolnavilor de cancer si degraba de castigurile lor personale, dar si ale unor companii de medicamente, care ii recompensau cu sume fabuloase pentru a prescrie doar produsele lor.
Procurorii spun ca in ultimii ani, acesti medici ar fi beneficiat de excursii de lux, in Europa dar si la Las Vegas. Zeci de asemenea doctori ar putea fi pusi sub acuzare pentru coruptie, dar explicatii vor da si reprezentantii companiilor de medicamente. In Zalau sunt perchezii si la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, al carei buget a fost afectat de faptele din acest dosar, Casa decontand medicamentele mai scumpe recomandate de medici.

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 Comments: