Latest in Tech

LightBlog

Probleme mari de sănătate pentru Fernando Varela. Ce decizie a luat conducerea

Fundaşul stelist Fernando Varela trebuie să se opereze de hernie inghinală, însă această intervenţie ar presupune o pauză totală de o lună şi jumătate. Din acest motiv, clubul i-a propus o înţelegere.



Astfel, Varela va juca doar în meciurile importante din această toamnă, urmând ca în iarnă să se opereze, scrie Digisport.
Practic, Varela va fi folosit în meciurile din Liga Campionilor şi în partidele importante din campionat, cum ar fi derbyul cu Dinamo care va avea loc în etapa a cincea.
Până acum, Varela a jucat cu ASA Târgu Mureş în Supercupă, cu Trencin în Liga Campionilor şi cu Petrolul în campionat, fiind menajat însă cu Pandurii şi CFR Cluj.
De asemenea, Digisport scrie că Varela nu se antrenează normal, alături de colegi, ci mai lejer, iar antrenorul Mirel Rădoi speră să îl poată folosi miercuri cu Partizan Belgrad, în meciul tur din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.
Totuşi, sursa notează că, din cauza efortului, afecţiunea lui Varela s-ar putea agrava, iar atunci ar fi neapărat nevoie de operaţie.

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 Comments: