Latest in Tech

LightBlog

Doi tineri din Târgu Mureş au fost reţinuţi pentru că deţineau un kilogram de etnobotanice şi două pistoale

  • Doi tineri din Târgu Mureş au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi sunt audiaţi, marţi, după ce, în urma unor percheziţii în locuinţele lor, au fost descoperite două pistoale cu aer comprimat şi un kilogram de etnobotanice, transmite corespondentul MEDIAFAX. 




  • Potrivit unui comunicat remis, marţi, de Poliţia Judeţeană Mureş, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş şi procurorii DIICOT au ridicat un kilogram de substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive, în urma a două percheziţii făcute în locuinţele unor persoane bănuite de operaţiuni ilegale cu etnobotanice.
  • Percheziţiile au avut loc la doi bărbaţi din oraş, de 25, respectiv 34 de ani. La locuinţele acestora au mai fost găsite două pistoale cu aer comprimat şi 16 telefoane mobile.
  • Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind conduşi la sediul DIICOT pentru audieri. 

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 Comments: