Latest in Tech

LightBlog

Record pentru Liga 1 în ultimii 10 ani: niciun antrenor nu a fost demis după primele 4 etape

  • Record în Liga 1 pentru ultimii 10 ani: în patru etape nu am asistat la nicio demitere de antrenor, lucru nemaintâlnit din sezonul 2005-2006.
  •  
  •  Liga 1 şi-a confirmat în ultimele stagiuni supranumele de "malaxor de antrenori". Dacă Arsene Wenger este pe banca lui Arsenal de peste 18 ani, în campionatul intern în această perioadă s-au perindat peste 230 de tehnicieni. Dar parcă niciodată schimbările nu au fost atât de dese ca în  sezonul trecut, când conducătorii sacrificau oamenii de pe bancă fără niciun menajament.

  • De această dată, însă, se pare că şi oficialii au înţeles că atitudinea avută în trecut era una de amatori şi, după patru etape scurse, nu am asistat la nicio demitere sau demisie a vreunui tehnician din campionatul intern. Uitându-ne pe clasament, dar ţinând cont şi de ce au arătat echipele până în acest moment, cei mai ameninţaţi cu încetarea colaborării ar fi Marius Baciu (Concordia) şi cuplul Săndoi-Cârţu (despre care s-a spus şi în vară că ar urma să fie schimbat cu Victor Piţurcă). Liniştit nu poate sta nici Leo Grozavu (Botoşani), însă moldavii au arătat în multe momente că pot evolua frumos, iar poziţia din clasament este mai degrabă una de circumstanţă, mai ales că formaţia a jucat şi în preliminariile Europa League

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 Comments: