Latest in Tech

LightBlog

Punctul roşu de pe harta lumii: ''Din păcate, weekendul trecut am atins un nivel de 2.000 de morţi''

  • Peste 2.000 de decese s-au înregistrat în acest an în rândul imigranţilor care au încercat să traverseze Marea Mediterană pentru a ajunge în Europa, a indicat marţi la Geneva Organizaţia Internaţională pentru Migraţii (OIM), relatează AFP. 




  • ''Din păcate, în weekend-ul trecut am atins un nou nivel, peste 2.000 de imigranţi şi refugiaţi morţi'' în 2015, în timp ce încercau să ajungă în Europa pe Marea Mediterană, a indicat Itayi Virri, purtător de cuvânt al OIM.
  • Agenţia ONU a indicat, de asemenea, că în jur de 880.000 de imigranţi au sosit începând din ianuarie în Europa, în principal în Grecia şi Italia, via Mediterana, şi se aşteaptă ca cifra simbolică de 200.000 de persoane să fie ''atinsă foarte rapid''.
  • Aproximativ 97.000 de imigranţi şi de refugiaţi au sosit în Grecia şi 90.500 în Italia, dar decesele au loc în principal în cursul tentativelor de traversare din Africa de Nord către Italia. Pe această rută, 1.930 de oameni şi-au pierdut viaţa, faţă de circa şaizeci pe ruta către Grecia, în general dinspre Turcia, scrie Agerpres.

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 Comments: