Latest in Tech

LightBlog

Probleme mari de lot pentru Botoșani, înainte de partida cu Steaua: 7 indisponibili

Probleme mari de lot pentru Botoșani, înainte de partida cu Steaua: **7 indisponibili**


FC Botoșani și Steaua au probleme mari de lot înaine de duelul direct din etapa a 4-a a Ligii 1, care se va disputa sâmbătă seară, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.
La fel ca şi în meciul cu CFR Cluj, din etapa precedentă, antrenorul stelist Mirel Rădoi va alcătui o echipă de start din mai multe rezerve contra Botoşaniului, pentru a nu se confrunta şi cu alte probleme medicale din partea titularilor. Pentru Steaua primordial este returul din UCL cu Partizan, care va avea loc la mijlocul săptămânii viitoare.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Rădoi i-a lăsat acasă pe Fernando Varela şi Nicuşor Stanciu, care se pregătesc separat. Primul dintre ei acuză o pubalgie, iar "dercarul" încă nu este recuperat după întinderea musculară suferită în minutul 15 al returului cu Trencin (2-3). Cu toate acestea, mijlocașul stelist va face parte din delegaţia stelistă care va pleca marţi la Belgrad.
Nu numai din echipa Stelei vor absenta titulari. Gazdele au infirmeria plină, pentru că Leo Grozavu a pierdut etapa trecută trei jucători de bază: Hadnagy, Cordoş şi Plămadă. Ei se adaugă unei liste de accidentaţi, ce-i cuprinde pe Fulop, Ngadeu, Bordeianu și Danci. În lot ar putea reveni Quenten Martinus - care a refuzat oferta Stelei în această vară - atacantul Paul Batin şi mijlocaşul Marius Croitoru.
Doar un titular din meciul cu Partizan va juca în campionat, la Botoșani. Cum va arăta primul 11 al Stelei
"După patru întâlniri în care nu am cunoscut succesul a venit vremea să obţinem mai mult. Cred în victorie. Este o partidă pe care nu o joci în fiecare săptămână", a spus Leo Grozavu pentru site-ul oficial al echipei sale. Cu ocazia partidei cu Steaua, FC Botoșani își va inaugura tabela electronică de marcaj, precum și noile bănci de rezerve, care au fost modernizate în ultimele zile.
Meciul FC Botoşani - Steaua, din etapa a patra a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00 şi va putea fi urmărit ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 şi în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 Comments: