Latest in Tech

LightBlog

Primul escadron de zece avioane de vânătoare F-35 este gata de luptă, anunţă puşcaşii marini americani. Acesta este doar primul lot dintr-un program de 400 miliarde de dolari

Puşcaşii marini americani (US Marine Corps) anunţă că un nou escadron de avioane de vânătoare de tip F-35 este pregătit să fie mobilizat în luptă, reprezentând primul lot dintr-un costisitor program în valoare de peste 400 de miliarde de dolari afectat de ani de întârzieri, relatează revista Time.




Un escadron de zece avioane de tip F-35B Lightning II a trecut de ultima rundă de inspecţii pe 18 iulie, a anunţat vineri, într-un comunicat, US Marine Corps.
"Capacitatea F-35B de a efectua operaţiuni de pe piste expediţionare sau portavioane aduce naţiunii noastre prima generaţie de avioane de vânătoare de generaţia a cincea, care va transforma modul în care luptăm şi învingem", a declarat generalul Joseph Dunford, citat în comunicat.
Peste 50 de piloţi şi 500 de membri ai unor echipe de mentenanţă au fost formaţi pentru cea mai nouă variantă a avionului de vânătoare de tip F-35.

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 Comments: