Latest in Tech

LightBlog

Ana este complet transformata. Ce face si cum arata ACUM fosta sotie a lui Alex Velea.

Fosta soție a lui Alex Velea va fi de la anul medic cu acte in regulă. Ana a intrat deja în ultimul an la Facultatea de medicină, iar CANCAN.ro a aflat ce specializare va urma frumoasa mulatră.
În 2014, Ana Velea a trecut prin cele mai grele momente din viața ei. Ea a divorțat de Alex, cel despre care credea că o să-i fie soț toată viața. Frumoasa mulatră a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a-și salva căsnicia, însă a fost mult prea târziu, având în vedere că soțul ei era îndrăgostit lulea de Antonia, cu care, între timp, a făcut și un copil. 

Rămasă singură, cu sufletul făcut praf și pulbere, Ana a plecat pentru câteva săptămâni la tatăl său, la Londra, pentru a se aduna. Mai apoi, s-a întors în România și a încercat să își construiască o altă viață. Și-a renovat apartamentul în care locuia cu artistul, a încercat să își deschidă o sală de fitness si și-a reluat cursurile si practica la facultate.


Fosta soție a lui Alex Velea este anul sase la Facultatea de Medicină “Carol Davila”, iar în luna noiembrie urmează să dea examenul de rezisdențiat. Mulatra a fost nevoită să se gândească bine ce specializare și-ar dori să urmeze, iar CANCAN.ro a aflat ce decizie a luat aceasta: ”Va merge mai departe pe Psihiatrie. La sfârșitul anului va sustine examenul de rezidențiat și este foarte stresată. Are mult de învățat, are de făcut și un proiect. Ana este considerată de profesori o fată modestă, cu mult bun simț și conștiincioasă. Unii colegi o văd arogantă. Nu este un geniu în medicină, dar se va descurca bine, pentru că îi place. A fost fascinată încă din anul trei de medicină de psihiatrie. Tocmai de aceea a și cerut să facă un stagiu special pe această specializare”, a declarat un apropiat al fostei soții a lui Alex Velea, pentru CANCAN.ro, site-ul numărul 1 în România.


Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

Un comentariu:

  1. Vai jums ir nepieciešams Garīgā lai palīdzētu jums atrisināt savu problēmu, piemēram vīrs izskaidrot bērnam izskaidrot Grūtniecība pareizrakstības draugs izskaidrot utt e-pasta adresi owoododospellcaster04@gmail.com~~HEAD=dobj vai WhatsApp +234905257178

    RăspundețiȘtergere