Latest in Tech

LightBlog

Cel mai scump kebab din lume costa cat o vacanța! Ești curios ce ingrediente are?

British Kebab Awards vor avea în acest an un participant neobișnuit: cel mai scump kebab din lume! Creatorul sau, Onder Sahan, vrea sa ridice la rang de arta preparatele obișnuite ale Orientului Mijlociu, așa ca a creat rețeta pentru un kebab care va costa 925 de lire.

Carnea de vita japoneza Wagyu, ciupercile Morel proaspete și oțetul balsamic vechi de 25 de ani din Italia sunt doar câteva dintre ingredientele celebrului kebab.
Pentru a-ți face o idee despre cât sunt de costisitoare, gândește-te ca un singul mililitru de oțet costa aproape 2 lire.
Ciupercile Morel, vita Wagyu și oțetul balsamic vechi de 25 de ani sunt ingredientele scumpe ale celui mai autentic kebab din lume.
Bucatarul va participa la competiția supranumita și “Oscarurile kebab”, care se va desfașura în acest an în data de 23 martie.
“Acest kebab nu este doar cel mai scump din lume, ci și cel mai autentic, loial originilor unui preparat care a evoluat pe parcursul a mii de ani”, a declarat Onder, mândru și impresionat el însuși de rezultatul obținut.

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 Comments: