Latest in Tech

LightBlog

Scene de necrezut la Wimbledon! O cunoscută jucătoare, ameninţată şi agresată verbal în drumul către teren: "Dacă nu câştigi, vin după tine şi..."



Jucătoarele de tenis nu sunt ferite de ameninţări nici măcar în timpul celui mai prestigios turneu din circuit! Pariorii sau fanii obsedaţi le agresează deseori pe sportive, iar un nou caz revoltător s-a petrecut în această săptămână la Wimbledon.


   Tenismena cehă Barbora Strycova, a 22-a favorită a turneului de la Wimbledon, a trecut prin momente neplăcute înaintea meciului din primul tur, pe care l-a câştigat cu 6-3, 6-3 în faţa Veronicăi Cepede din Paraguay.
   În drumul către terenul pe care era programată, Barbora a fost acostată de un individ care i-a strigat: "Dacă nu câştigi, vin după tine! Şi îţi voi omorî toată familia, nu mai prinzi Crăciunul! Am pariat o mulţime de bani pe tine", au fost ameninţările incredibile ale celui care pare să aibă profilul unui parior degenerat.
   Strycova a raportat incidentul, iar organizatorii au anunţat că au deschis miercuri o anchetă. Barbora, fostă ocupantă a locului 16 mondial, s-a arătat extrem de deranjată de ceea ce i s-a întâmplat: "Am intrat pe teren foarte stresată! Acel om purta un tricou verde, avea barbă şi era tuns scurt. Nu vreau să mă plâng, dar trec printr-o situaţie foarte neplăcută! Mi-au fost adresate nişte cuvinte dezgustătoare", s-a plâns Strycova, care între timp a fost eliminată, miercuri, de nipona Naomi Osaka, scor 1-6, 6-0, 4-6.

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 Comments: