Latest in Tech

LightBlog

Valentin Cojocaru a fost lăsat să plece liber de FCSB

Jucătorul care l-a enervat la culme pe Becali: "Ce vorbeşti, mă? Aşa valoare mare ai?" Ce i-a cerut fotbalistul patronului FCSB


   Valentin Cojocaru a fost lăsat să plece liber de FCSB, însă tânărul portar şi-ar fi dorit că formaţia roş-albastră să renunţe şi la taxa de formare. Acest lucru l-a enervat pe patronul FCSB, Gigi Becali, care nu a fost dispus să renunţe şi la aceşti bani.



   "Pe Cojocaru l-am lăsat să plece liber, însă m-a întrebat dacă nu renunţ şi la taxa de formare, care e de 30-40 de mii de euro. L-am intrebat: 'Ce vorbeşti, mă? Aşa valoare mare ai? Clubul care te ia nu dă nici 40 de mii de euro? Să fii sănătos!' Cum să faci aşa ceva?", a declarat Gigi Becali pentru Sport.ro.
   Valentin Cojocaru (21 de ani) şi-a încheiat, marţi, conturile cu FCSB, cele două părţi ajungând la o înţelegere pentru rezilierea contractului. Crescut de FCSB, Cojocaru a plecat vara trecuă la Crotone, italienii plătind 250.000 de euro pentru împrumutul său. 
   Dacă ar fi confirmat, Cojocaru ar fi fost cumpărat definitiv, iar Gigi Becali mai primea 750.000 de euro, dar lucrurile nu au mers bine şi, după niciun meci ca titular, a fost împrumutat la Frosinone unde, de asemenea, nu a prins niciun minut.
   39 de meciuri a jucat Cojocaru pentru FCSB de-a lungul carierei. Din 2011 juca Valentin Cojocaru pentru FCSB


Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 Comments: