Latest in Tech

LightBlog

Surpriza imensa in TOP 10 al cluburilor care au cheltuit cel mai mult!

Baiatul lui Ionel Ganea, transferat de AS Roma | AC Milan, locul 1 in TOP 10 al cluburilor care au cheltuit cei mai multi bani in aceasta vara

AC Milan este clubul care a cheltuit cei mai multi bani in aceasta vara pe transferuri! Milan a adus nu mai putin de 7 jucatori - Adrien Silva, Ricardo Rodriguez sau Calhanoglu sunt jucatorii care o pot readuce pe Milan in elita Europei!

Everton ocupa pozitia a 2-a, o alta surpriza din top fiind Lille, cea care a platit sume importante in aceasta vara. Clubul francez i-a adus pe Araujo si Mendes de la Sao Paulo, si a dat 10 milioane de euro pe Nicolas Pepe de la Angers.



George Ganea, baiatul lui Ionel Ganea, a ajuns la AS Roma

Atacantul George Ganea a fost achizitionat de AS Roma, a anuntat astazi tuttomercatoweb.com.

Ganea Jr, in varsta de 18 ani, va juca la formatia de tineret a clubului roman, dupa ce in sezonul trecut a evoluat la echipa de juniori a gruparii Virtus Lanciano.

In Romania, George Ganea a jucat pentru formatia de tineret a clubului Universitatea Cluj, iar ca senior a evoluat la Rapid Bucuresti pentru care a marcat trei goluri in 13 meciuri din Liga II-a, in sezonul 2015-2016.


Douglas Costa (Bayern Munchen) va fi imprumutat la Juventus

Fostul mijlocas al lui Mircea Lucescu de la Sahtior va fi imprumutat de Bayern Munchen la Juve, pentru doua sezoane, in schimbul a 9 milioane de euro, anunta L'Equipe.

In iunie 2019, Juventus va avea optiune de cumparare de 33 de milioane de euro.

Inter Milano l-a luat pe Borja Valero

Mijlocasul spaniol al Fiorentinei a fost cumparat de Inter in schimbul a 5,4 milioane de euro, plus 1,5 milioane de euro bonusuri de performanta.

Borja Valero a semnat pe trei sezoane si va avea un salariu de 3 milioane de euro la Inter.

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 Comments: