Latest in Tech

LightBlog

🕯️Deces in familia Sterp!🕯️

  • By Stereo Mihai
  • at ianuarie 16, 2023 -
  • 0 Comments

  Familia Sterp din Romania a fost lovită de o veste tragică: bunicul soțului Ileana Sterp, părintele Ioachim, a decedat la vârsta de 93 de ani. Ileana Sterp, sora cântărețului Culiță Sterp, a anunțat vestea dureroasă. 

   Părintele Ioachim, care slujea la Mănăstirea Măgura, era foarte apropiat de familia Sterp. Vestea decesului a venit ca o șoc pentru toți cei din familie. Ileana Sterp, care și-a vizitat bunicul soțului pe 13 Ianuarie, și-a exprimat durerea profundă pe care o simte în urma pierderii părintelui Ioachim. Tinerii familiei erau foarte apropiați de “Moșul”, așa cum obișnuiau să îi spună. 

  



    Anul trecut, Ileana Sterp a decis să îi facă o surpriză specială bunicului soțului ei, părintele Ioachim, care împlinise 92 de ani. Ea și soțul ei au fost însoțiți de fiica lor, Carla, în prima lor vizită la străbunicul fetiței. Întreaga scenă a întâlnirii dintre Carla și părintele Ioachim a fost filmată de Ileana Sterp și postată pe rețelele sociale, unde a impresionat fanii cu reacția micuței care îi zâmbea încântată și îi dădea mâna părintelui. 

   Mesajul Ileanei Sterp după decesul părintelui Ioachim este unul de regret pentru pierderea unui călăuză important din viețile lor. Părintele s-a născut pe 13.01.1930 și s-a stins din viață pe data de 14.01.2023.

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 Comments: