Latest in Tech

LightBlog

✈️Ileana Sterp clipe de teroare in avion!✈️

  • By Stereo Mihai
  • at ianuarie 27, 2023 -
  • 0 Comments

Ileana Sterp și soțul ei au trecut prin momente de panică după vacanța lor la Amsterdam. Ileana Sterp, care este însărcinată în șase luni și urmează să devină mamă pentru a doua oară, și-a dorit să se bucure de timpul petrecut cu soțul ei în Olanda, mai exact la Amsterdam. Din păcate însă, după ce au îndurat frigul de acolo, pentru că au plecat fără jachete groase, cei doi au trăit experiențe neplăcute când s-au întors în România. Ileana Sterp este extrem de activă pe rețelele de socializare, așa că a ținut să le spună urmăritorilor ei de pe YouTube ce s-a întâmplat de fapt când au aterizat în România.

Daniel Aloman, soțul Ileanei, a fost foarte ocupat cu munca în ultima vreme, așa că s-au hotărât să se distreze puțin la Amsterdam, în timp ce el și-a făcut timp să verifice unele lucrări pe care le va face acolo în curând, deoarece este tâmplar. Din păcate pentru Ileana și soțul ei, întoarcerea în România a fost plină de evenimente neplăcute. Când urmau să aterizeze la Cluj, stewardesele le-au informat că nu se poate ateriza și că vor sta în aer aproximativ 30 de minute pentru a vedea dacă pot ateriza. Ileana se gândea deja cu ce vor ajunge acasă, ce vor face.




Toți se așteptau să aterizeze pe cel mai apropiat aeroport, dar probabil că condițiile meteo nu au fost favorabile la niciun aeroport din România. Așa că au aterizat la Budapesta. Ileana începea deja să se gândească: „Doamne, cu ce ajungem acasă?” Nimeni nu i-a informat, ceea ce a fost destul de deranjant. Compania aeriană i-a informat că speră că s-au distrat bine zburând cu ei, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Ileana a spus că nu dă vina pe pilot, a fost așa cum a fost și vina nimănui.

De acolo au fost informați că vor ajunge acasă cu autobuzul. Ileana, care evită mult să stea în mașină, pentru că gravidele știu că nu este foarte confortabil. Au așteptat vreo două ore la aeroport, dar autobuzul era cea mai rapidă variantă. Au venit trei autocare, pentru că erau mulți oameni în aeroport. Au ajuns la Cluj la aproape 10 dimineața, extenuați. Dani a dormit în autobuz fără să se întoarcă, nu am putut, mi-a fost frig la un moment dat. Ileana a spus că nu are nimic împotriva autobuzelor și că nu este figurant.

La final, Ileana și soțul ei i-au mulțumit lui Dumnezeu că au ajuns acasă sănătoși și sănătoși. Nimic nu mai conta, spuse ea.

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 Comments: