Latest in Tech

LightBlog

Ofiţer de poliţie împuşcat mortal la o oprire în trafic în oraşul american Memphis.

O urmărire era în curs duminică, după ce suspectul a împuşcat mortal un ofiţer de poliţie în timpul unei opriri în trafic, în statul Tennessee, anunţă autorităţile, relatează CNN.
Ofiţerul, în vârstă de 33 de ani - a cărui identitate nu a fost dezvăluită deoarece nu a fost anunţată familia -, a fost împuşcat de mai multe ori, sâmbătă seara.
Suspectul, care se afla în maşina oprită de poliţist, este fugar, a declarat Karen Rudolph, o purtătoare de cuvânt a Departamentului de Poliţie din Memphis.
Un cetăţean a folosit staţia de radio a poliţistului la ora locală 21.18 (duminică, 4.20, ora României) pentru a anunţa incidentul, a precizat ea.
"Imediat ce ofiţerii au sosit la faţa locului au găsit un ofiţer din cadrul Departamentului de Poliţie din Memphis care a fost împuşcat în ceea ce pare să fie o oprire în trafic", a declarat Rudolph.
Poliţistul a fost condus la spital în stare critică, unde a decedat ulterior.

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 Comments: