Latest in Tech

LightBlog

Un poliţist din Capitală, rănit grav. Când i-a făcut semn să oprească, şoferul a accelerat şi l-a luat pe capotă

Un poliţist a fost rănit grav de un şofer băut, în Sectorul 1 al Capitalei, după ce i-a făcut semn să oprească maşina pentru control, însă acesta a accelerat, l-a lovit şi l-a aruncat pe carosabil, fiind prins ulterior în Pipera, judeţul Ilfov, după ce a intrat cu autoturismul într-un gard.
Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 03.30, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera, unde poliţistul era împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru un control în trafic.
Poliţistul i-a făcut semn şoferului să oprească, acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului de la rutieră, a accelerat, l-a lovit, acesta a rămas pe capotă aproximativ 400 de metri, apoi a căzut pe carosabil, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău.
Şoferul a fugit de la locul accidentului, fiind prins de poliţişti la aproximativ doi kilometri, în Pipera, judeţul Ilfov, după ce a lovit un scuar şi apoi, din cauza vitezei, a fost proiectat într-un gard.
Agenţii de la Rutieră spun că şoferul mirosea a alcool.
Poliţistul are politraumatisme, fiind internat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca.
Şoferul care l-a lovit pe poliţistul de la Rutieră, cetăţean turc, a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale şi pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Author

Written by Admin

Aliquam molestie ligula vitae nunc lobortis dictum varius tellus porttitor. Suspendisse vehicula diam a ligula malesuada a pellentesque turpis facilisis. Vestibulum a urna elit. Nulla bibendum dolor suscipit tortor euismod eu laoreet odio facilisis.

0 Comments: